Rigter Makelaars
Eemnesserweg 10
3741 GA Baarn
Telefoon 035 - 54 150 00

Wooncomfort

De woningen worden standaard compleet geleverd inclusief: hardhouten buitenkozijnen en houten binnendeurkozijnen met stompe deuren. De badkamer is voorzien van tegelwerk, Duravit sanitair en Grohe kranen en het separate toilet wordt voorzien van een zwevend wandtoilet.

Gevelmaterialen
De gevels worden opgetrokken uit kwalitatief hoogwaardige handvorm stenen in warm roodbruin, antraciet en wit-gekeimd (geschilderd). Voor bepaalde geveldelen van de hofwoningen wordt bovendien duurzaam hout toegepast.

Daken
De daken worden voorzien van antracietkleurige keramische dakpannen. De dakkapellen worden uitgevoerd in hout. De goten en hemelwaterafvoeren zijn van zink en wit pvc. Kwalitatief hoogwaardige materialen die niet alleen nu maar ook in de toekomst hun fraaie aanzien behouden.

Hout en timmerwerk
De fraaie detailleringen zijn zowel extern als intern zichtbaar. Bijvoorbeeld aan het fraaie timmerwerk en het gebruik van hout. Zo worden niet alleen de buitenkozijnen maar ook de binnenkozijnen van hout vervaardigd en wit afgelakt. Veel ramen worden voorzien van een roedeverdeling wat de charme van het plan nog eens extra onderstreept.