Rigter Makelaars
Eemnesserweg 10
3741 GA Baarn
Telefoon 035 - 54 150 00

Tuinarchitect

VLUG & Partners is een gerenommeerd bureau voor stedenbouw en landschapsarchitectuur. Door het toepassen van de juiste verhoudingen en indeling en het toevoegen van sfeer, creëert men omgevingen waarin mensen zich prettig voelen. Waarin men graag woont en verblijft. ’Onder de Linden’ in Baarn is hiervan een treffend voorbeeld. Want wie wil er nu niet wonen in zo’n prachtige omgeving. Alsof je een tekening van Anton Pieck binnenwandelt.

"’Onder de Linden’ in Baarn was voor ons als landschapsarchitect een prachtige opdracht", begint Menno Vergunst zijn verhaal. "Geen strakke nieuwbouwomgeving maar een intiem hof en gevarieerde patiotuinen. Een niet al te grote maar wel heel bijzondere omgeving. En juist daarin kunnen wij onze expertise tonen."

"Het hof is een gemeenschappelijke ruimte die fantastisch past bij de authentieke architectuur van de woningen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om het hof een klassieke uitstraling te geven door gebruik te maken van tijdloze en duurzame verhardingsmaterialen zoals natuursteen en gebakken klinkers. Deze duurzame en hoogwaardige materialen, in combinatie met de zorgvuldig geplaatste beplanting, geven het entreegebied een gevarieerde en gezellige sfeer. De plek om elkaar als buren te ontmoeten en de dag door te nemen. Daarnaast hebben wij ook gelet op de verlichting die qua sfeer prachtig aansluit op de invulling van het hof."